Am vazut ca multi sunt nemultumiti ca adminii nu-i lasa sa-si faca publicitate in grupurile de pe FaceBook, sau pe pagini ale unor site-uri, comunitati. Un sfat pentru ei: faceti voi si grup si pagina si postati linistiti, fara sa mai apelati la mila unor admini haini si carpanosi! De ce? Pentru ca de cand e lumea se stie ca PUBLICITATEA e GRATIS! Cum ar fi sa platesti pentru ca sa lipesti un afis pe un stalp? Apoi se pune problema, pentru ce sa platesti?

Cum pot sa-mi fac un grup pe FaceBook si sa postez apoi in el fara probleme

Ce face de fapt un admin de grup, sau de pagina FaceBook? Nimic, doar are si serviciu, deci nu prea are timp de pierdut. Ok, a facut un site, ce mare branza? Apoi a facut o pagina, nici asta nu e cine stie ce, o poate face oricine, la fel cum ai si tu pagina ta de profil, nu-i asa? Ei, abia acum am o nedumerire, de ce nu lasi lumea sa posteze la tine pe profil, mai ales dupa ce ai facut rost sa zicem de 5000 de prieteni? Poate ca prietenii respectivi ar vrea sa afle mai multe, nu doar ce postezi tu!

Deci, ca sa nu mai ai probleme de azi inainte, mergi frumos si creaza-ti un grup personal, tu esti adminul, tu postezi, tu aprobi si tu citesti tot ce scrii in acel grup! Scapi de tot balamucul cu aprobarea postarilor, iar daca inca nu ai invatat nimic despre Social Media Marketing, o poti face citind la noi pe site GRATIS!

Anunturi servicii in Germania