Content marketingul este o munca complexa care incepe cu crearea de continut relevan de catre un content writer, este continuat de publicarea continutului pe diverse site-uri si in retelele de socializare si daca este cazul, crearea unui brand. Daca prin continutul creat – aici nu este vorba de un articol sau doua ci de mult mai mlte, lumea incepe sa va viziteze site-ul, inseamna ca am reusit o campanie de content marketing eficienta, daca insa nu s-a intamplat asta, rezulta ca am abordat gresit problema.

Ce este content marketingul si cum ma ajuta in SEO

Content marketingul este ceva asemanator reclamelor de la TV, adica educa publicul intr-o directie, dezvolta interesul si atrage in ultima instanta cititori, clienti, etc. catre site-ul dumneavoastra. Legat de publicitatea online, un aspect pe care multi il ignora: Social Media Marketingul. Prin aceasta activitate multi inteleg publicarea la infinit in grupuri ( cat mai multe daca se poate ) a unei reclame. Total gresit! In general asta aduce antipatia membrilor, pentru ca nu intotdeauna intr-un grup membri sunt atrasi de orice, oricand si oricum.

Printr-o campanie buna de content marketing veti trezi curiozitatea potentialilor clienti, vor cauta ei pe internet informatii despre brand-ul dumneavoastra, vor retine numele si date care sa-i orienteze catre dumneavoastra. La final mai amintim un aspect important: unde si cine ne recoamnada pe internet. Un articol pe un site influent inseamna de zece ori mai mult decat zece articole pe site-uri fara valoare. Ganditi-va la asta cand va decideti sa investiti pe termen lung in publicitate!

Content marketing

Ce este content marketingul si cum ma ajuta in SEO