Sincer sa fiu am un Samsung Galaxy S6 Edge si sunt multumit de el, cu mentiunea ca baiatul meu are un Galaxy S7 si evident se bucura de suportul celor 128 de GB ale slotului de memorie. Oare cat o sa coste noul Samsung Galaxy S8 si de unde-l pot procura la un pret special? Eu zic ca mai avem de asteptat pana in aprilie ca nu o fi foc, desi sincer daca o sa aud preturi de peste 3 – 4 mii de lei o sa mi se zburleasca parul, asta pentru ca pe de o parte al meu S6 nu va mai valora mare lucru, iar pe Laptop am dat mai putin de jumatate din pretul telefonului!

Cea mai buna oferta pentru Samsung Galaxy S8 in Romania

Hai sa va zic de ce plang eu de fapt pentru acest nou Samsung Galaxy S8, ca sa nu va mai mirati atat de mult. Pentru cei 128 GB de memorie de stocare din fabrica, nu mai zic de cei 6 GB de memorie RAM. Acum o chestie interesanta, ziua mea este in martie si a sotiei in aprilie, iar lansarea lui Samsung Galaxy S8 va fi pe 29 martie 2017! Va dati seama, dupa ziua mea si inainte de ziua sotiei! Oare cine-l va primi cadou?

Teoretic noul model de Samsung Galaxy S8 va fi mai asemanator la design cu S6 Edge decat cu S7, pentru ca va avea la fel ca si vechiul varf de gama, marginile curbate. Nu stiu ce sa zic, o fi de bine sau nu, stim sigur ca nu va aduce cine stie ce mari imbunatatiri pe partea de hardware, asa ca o sa vedem daca-si justifica pretul. Pana acum stim sigur ca va avea ecranul dual-edge curbat, insa ce va oferi el in plus va fi posibilitatea sa-l transformi in PC! Adica acum o sa cumperi telefon si va fi si laptop? Sa sepram ca ecranul va fi protejat cu Corning Gorilla Glass 5 ce va face mai bine fata la zgarieturi fata de ce am eu acum pe versiunea sase Edge!

Samsung Galaxy S8

Cea mai buna oferta pentru Samsung Galaxy S8