Merg si eu ca ala pesimistu’ si ma gandesc mereu ce telefon sa-mi iau dupa ce am dat o caruta de bani pe Samsung Galaxy S6 pe vremea cand era high end smartphone. A durat putin si a devenit ciuruc, asa ca acum stau si ma gandesc cat ma mai tine bateria asta incarcata odata la doua zile. Din ce stiu eu seria S este evident topul, A-ul este la mijloc si J-ul este cel mai de jos model oferit de Samsung. Evident ca Note este seria de super smecheri,avand si cele mai scumpe modele de telefoane.

Samsung Galaxy Seria A – merita sau nu ?

Cum nu ma pricep la tehnica in asa masura incat sa imi dau cu parerea, stai si citesc revirew-urile de pe eMAG legate de telefoanele Samsung din seria A. Am vazut ca cele mai laudate sunt Galaxy A50 si A 70. Unde stau mai rau telefoanele din seria A? Unii zic de senzorul de amprenta, nu ma prea dau eu in vant nici la S 6, sau S 7, ca le avem pe ambele in dotare, asa ca oricum nu folosesc. Notificator led? Pai eu le-am dezactivat, deci bine ca nu este!

Protectie ecran GorillaGlass 3 in situatia in care deja s-a ajuns la 6, nu ma deranjeaza nici asta pentru ca imediat mi-am pus protectie din sticla si ma simt excelent! Acum minusuri adevarate: rezistenta la apa si praf. Naspa sa nu ai asa ceva, eu am doar la S 7 si e super fain. A, la ala s-a dezlipit in schimb spatele antiderapant, asa ca nevasta-mea e aia care sufera, nu eu! Al meu Galaxy S6 rezista si azi, sper ca si maine si peste cativa ani mai vedem ce facem! Nu as trece la Apple desi evident ca merita, dar nu ma tine buzunarul!

Concluzie: nu cred ca merita banii un telefon di seria A de la Samsung, nu mai zic de J, am avut unul si l-am dat la nepoti. La Samsung Galaxy A 70 vad ca bateria de 4500 mAh, deci mai buna ca a mea. Dar daca iei un A90 ai sa stai poat emai bine la camera de 48 MP, evident ceva mai mult RAM, iar variantele Dual SIM deja mi se par mai bune, am prea multe cartele si am nevoie de ele, calatorind cam mult.