Normele europene au schimbat conceptia despre aspiratoare si aparate de curatat, cele doua categorii de produse electrocasnice avand adeptii lor. Evident ca un aspirator cu aburi este mai necesar decat un aparat de curatat cu aburi, desi daca te gandesti bine si chiuveta sau baia trebuiesc dezinfectate si curatate, poate mai bine decat covoarele. Practic o familie moderna ar trebui sa aiba in dotare ambele aparate de curatat cu aburi, si cele pentru covoare sau pardosele si cele pentru uzul menajer in baie si bucatarie.

Care sunt cele mai bune aparate de curatat cu aburi

Daca pana acum trebuia sa folosesti carpa si galeata cu apa pentru a curata pardoselele si covoarele trebuiau duse la curatoria chimica, acum cand aveti la dispozitie cele mai bune aparate de curatat cu aburi ar fi pacat sa nu va achizitionati unul. De ce sa muncesti de doua ori mai mult cand firme precum Philips pun la dispozitie o gama impresionanta de aparate de curatat ( aspiratoare ) cu aburi? Nici macar nu sunt scumpe, modelul Philips FC 7020/01 de 1500 de Wati costa doar 420 de lei!

Daca discutam de cele mai bune aparate de curatat cu aburi pentru igienizare as zice sa mergem pe gama oferita de Polti Romania, desi sunt si alti importatori si distribuitori. Puteti curata chivetele, jaluzelele sau orice alta suprafata care se poate spala cu aburi si rezista la temperaturi inalte. Aburul sub presiune curata si dezinfecteaza, deci ai dublu efect cu un singur aparat. Iar pretul este foarte convenabil, in jur de 50 de euro, ca sa acoperim o gama la larga de producatori si marci de aparate de curatat cu aburi.

aparate de curatat cu aburi