Chiar daca nu am vazut pana azi nicio cautare pe Google legata de numele sau, deci efectul SEO este egal cu zero, Keresszegi Laszlo Eduard este unul dintre zecile de iredentisti si detractori din Ardeal.  Cum resuseste Keresszegi Eduard sa manipuleze discutiile catre subiecte sensibile numai el stie, ca el sunt multi care cauta doar sa inflameze spiritele in Transilvania. De la discutii dspre separatism si pana la injurii promovate prin conturi false, colegi si alte metode josnice de manipulare reuseste in fiecare zi sa aduca pe tapet astfel de subiecte. Ati aflat insa de pe site-ul nistru cine este el cu adevarat, inca mai gasiti informatii pe site-ul ministerului de justitie.

Keresszegi Laszlo Eduard sau iredentism maghiar in 2017

Keresszegi Laszlo Eduard impreuna cu persoane precum Attila Fejer ( nu stim daca este sau nu numele real ) fac dezonoare numelui de maghiar, pentru ca pana astazi sute de mii de unguri din Romania nu sunt de acord cu practicile si ideile murdare ale unora ca cei doi sus mentionati.  Nu am sa mai insist asupra profilului sau moral, nu se cade si nici nu merita efortul, Keresszegi Eduard nu este nici pe departe singurul care face asta si nici nu trebuie cautate prea departe persoanele care-l platesc sa faca asta ( sper ca-l plateste cineva, e jalnic sa o faci gratis, irosesti atata energie ca sa faci ce? Intr-un cerc inchis! ).

Acum ceva timp se planegea ca nu are dreptul la replica, culmea ca o facea dupa ce i se publicase replica, in care ( replica ) nu facea decat sa se planga ca este obstructionat sa se exprime liber, desi repet – tocmai o facuse. Cam asa fac anumiti maghiari si in viata publica, tipa cat ii tine gura ca nu au drepturi, desi au mai multe decat majoritatea populatiei din tara asta! Vax Populi!

Romani vs maghiari

Keresszegi Laszlo Eduard sau iredentism maghiar in 2017