Sincer sa fiu imi pare rau ca nu m-am documentat bine in legatura cu modul de achizitie al criptomonedelor, teoretic ar fi trebuit sa am o tableta sa zicem, pe care sa o folosesc doar pentru a tranzactiona monedele astea virtuale. Dupa ce s-au imbogatit cei ce au pariat pe BTC, iata ca si cei ce anul trecut au cumparat cu 5o de dolari Ethereum, azi il pot vinde cu peste 1200! Adica daca investeai 500 de dolari in 10 ETH, azi luai pe ei 12.000 de dolari! La 1000 investiti ati iti luai garsoniera sau masina!

Cine a pariat anul trecut pe Ethereum (ETH ) a castigat bani buni

Chiar daca sunt de parere ca oricum sansele ca baloanele de sapun formate din monedele virtuale se vor sparge, in clipa asta cei ce investesc in astfel de criptomonede au mari sanse sa faca o mica avere. Pana la urma ce sunt 1000 de dolari daca ai sansa sa faci 100.000? Lasand gandurile pesimiste la o parte, este evident ca mai este loc pentru crestere pentru ETH, mai ales daca ne uitam la ce crestere am avut pentru BitCoin.

Ce nu am aflat pana azi? De unde si cum cumpar criptomonede in siguranta –  nu le gasesti pe toate pe acelasi site, cum securizez un portofel, sau unde sa-mi tin banii virtuali. Daca ar fi sa investesc intr-o moneda as investi maxim 1000 de dolari in ceva care azi are valoarea sub 100 de dolari! Am pierdut doua trenuri, BTC si ETH, dar mai sunt astfel de speculatii, poate ca in ziua in care descopar ca-mi prisosesc banii, voi investi in asa ceva. Pana atunci, la munca!

Ethereum (ETH )

Cine a pariat anul trecut pe Ethereum (ETH ) a castigat bani buni