Acum ceva timp am decis sa mai curat din domeniile luate “pentru ca imi plac” si sa maximizez cat de cat veniturile mele. Asa am deci sa mut caut-bona.info pe domeniul com fara “-“, iar casa-mea.info sa devina imobiliare.aradul.info, subdomenii care chiar daca nu aduc venituri mari nu au nici cheltuieli cu hosting + innoire domeniu an de an, mai ales ca cei de la Godaddy au cam urcat preturile la info, in timp ce acum un domeniu .com este mult mai ieftin. Nu stiu ce sa zic de taxe, parca au urcat si ele destul de mult!

Idei noi de eficientizare a domeniilor din portofoliu

Ideea principala este sa ramanem cu maxim 25 de domenii x 20 de euro pe an pentru nume, ar insemna oricum un 500 de euro cheltuieli, acoperite din fericire intr-o singura luna. Momentan depasim deja cifra de 1000 de euro, ceea ce sin cer mi se pare destul de mult, pentru ceea ce produc – nu mai zic ca nici nu am timp sa ma ocup de toate! Asa se face ca vom ramane fara tezedelicenta.info si alte astfel de site-uri faca un viitor imediat, in timp ce vom pastra in portofoliu Clujul.info sau Aradul.Info, pentru ca sunt de parere ca vor costa ceva bani in curand – sa fie doi sau poate chiar trei ani de asteptat, dar garantez ca merita!

Ce ne lipseste din portofoliu? Probabil ceva pe nisa culinare, rete, sau mai stiu eu ce pe aceasta nisa. In rest avem cam de toate, da – renuntam la homedeco, asta e viata – nu prea am stiut cum sa dezvolt nisa asta, iar veniturile au fost total sub asteptari.

domeniil din portofoliu

Idei noi de eficientizare a domeniilor din portofoliu