Suntem incantati ca portalul romanilor din Olanda a ajuns sa fie frecventat destul de des atat de romanii de acasa ce se gandesc sa emigreze in Olanda dar si de catre comunitatea deja stabilita aici. Faptul ca portalul gazduit de www.4Eu.Info a oferit informatii la zi sa zicem asa comunitatii romanesti din Olanda, din Amsterdam sau Rotterdam, ca sa dam doar doua orase unde romanii sunt mai numerosi, este dovada ca infromatiile se cauta.

Clubul romanilor din Olanda – Forum, informatii si discutii

Sincer sa fiu, sper sa gasim si la noi pe forum din ce in ce mai multi romani din Olanda, vom incerca sa-i ajutam cu informatii despre locuri de munca, inchirieri de locuinte, etc. Evident ca cel mai importamt este sa tinem legatura cu o parte din romanii stabiliti in Olanda, pentru ca evident nu putem decat spera sa-i avem pe toti alaturi de noi, dar asta este imposibil. Daca esti unul dintre cei inetresati de subiect hai alaturi de noi, scrie la rubrica contact si noi o sa te informam, sau daca ai ceva de comunicat vom posta pe site.

Inca nu avem o pagina sau o comunitate pe FaceBook, poate pentru ca inca nu am reusit sa avem suficiente informatii folositoare, doar cateva zeci de articole, care nu pot fi considerate suficiente! Oare se va gasi cineva dispus sa imbunatateasca site-ul? Am putea oferi si un salariu din publicitatea firmelor de transport calatori si colete, dar pana sa tragem o concluzie, sa-i asteptam mai intai pe romanii din Olanda pe aici!

Romani in Olanda

Clubul romanilor din Olanda – Forum