In mai multe orase din tara s-au anuntat proteste de amploare anti legea gratierii, astfel in Brasov, Buzau, Cluj, Constranta si Craiova, dar si in Galati, Pitesti si Ploiesti, precum si in Sibiu sau Satu Mare, Turda si Alexandria lume ava iesi in strada si va cere ca legea gratierii sa nu se aplice asa cum a propus guvernul, adica cu dedicatie! Sunt prea multe persoane inchise? Poate ca o gratiere selectiva a celor care si asa stau mai pe nedrept in spatele gratiilor – batrani inchisi pentru o paine, etc. ar fi solutia!

Duminica se anunta proteste in toata tara – sustinerea 100% a DNA-ului

Romanii sunt furios tocmai pentru ca Dragnea sau alti smecheri ar putea fi “iertati” prin amnistie sau gratiere, deci cei ce fac legile sunt beneficiarii directi – ei sau prieteni, rude si colaboratorii lor! Deja suntem sa zic asa, o tara de minune, unde seful parlamentului este condamnat penal! Nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna asta, nu-i asa? Cel mai mare partid din tara condus de acelasi condamnat penal – aflat in perioada de executie a pedepsei ( cu suspendare )!

Poti spune ca in tara asta nu mai sunt alti sefi, auy ramas doar cei condamnati? Cum sa nu iasa in strada oamenii cand este evident ce se urmareste, ca Dragnea sa se auto-numeasca premier,  nu este limpede? Chiar daca este frig iata ca oamenii isi sacrifica ziua de odihna si ies la proteste, asta ar trebui sa le dea de gandit guvernantilor. Daca vrea Liviu Dragnea sa scoata sustinatorii la proteste de sustinere, ok – macar a stim cu cine am votat!

Proteste

Duminica se anunta proteste in toata tara – sustinerea 100% a DNA-ului