Am facut o alegere mai proasta decat oricare alta prin achizitionarea unui abonament la Telekom pentru internet mobil cu modem ZTE – la fel ca si cartela pentru telefon. Cred ca daca ar fi sa aleg a doua oara am sa ocolesc Telkom-ul, pentru ca sincer sa fiu nu am fost multumit de modul in care-si trateaza compania clientii. Acum sunt legat pentru doi ani de ei, abia astept sa reziliez contractul la expirare, urmand ca apoi sa gasesc o alta modalitate de a avea internet mobil fara a mai avea si probleme.

Conectare la modem mobil ZTE la Telekom

Daca e vorba de conecatre la modemul Wi – Fi parola pe care o poti seta personala de genul 3256881117, desi cea de pe cutie este cu litere si cifre, se face dupa ce te-ai conectat prin cablu la un laptop la IP-ul 192.168.0.1, la meniul setari. Cred ca se poate si daca pui cartela pe telefon, nu am incercat pentru ca am un Samsung Galaxy S 7 si nu cred ca se potriveste SIM-ul.

Sfat util: scoateti activarea prin cod PIN, pentru ca altfel nu veti reusi sa va conectati decat pe laptop, dupa ce ati lasat sa se descarce bateria complet. Deci cam asa se procedeaza daca vreti sa va conectati prin Wi Fi cu un modem ZTE de la Telekom Romania, eu am patit-o ieri seara cand revenit in tara dupa trei luni am vazut ca nu pot folosi parola pusa pe carcasa inerioara – sub baterie – probabil ca am facut o schimbare de parola si am uitat.