Ni stiu cum fac unii de nu le reuseste un redirect 301, cand este atat de simplu, trebuie sa intri in .htaccess si pui codul de mai jos! Toate patru linii sunt obligatorii pentru un redirect corect facut si cu rezultate imediate in ceea ce priveste SEO! Chiar nu este greu, culmea ca poti gasi raspunsul chiar si cautand pe Google, nu cred ca nu te descurci, dar daca ai vrut sa vezi in romaneste, uite aici cum se face.

Cum fac corect un redirect 301 la un site WordPress si rezulatele SEO

301-redirectRewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^sitevechi.com [NC,OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.sitevechi.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://sitenou.com/$1 [L,R=301,NC]

Daca nu ai WordPress pe site e tot aia, pentru ca fiserul .htaccess are prioritate la citirea informatiei de pe host, deci poti folosi linistit acelasi cod. Daca vrei insa sa folosesti redirectul catre o alta pagina de pe site-ul tau sau alt site, poti folosi cod HTML, dar evident ca asta nu va ajuta daca muti continutul. De fapt redirect-ul cu 301 se face atunci cand muti un site, continut. Pentru a nu avea duplicat contet, adica continut duplicat, se face aceasta redirectare, insa daca nu asta urmaresti ci vei ca o adresa [ URL ] sa duca spre un alt continut, poti folosi comanda <meta http-equiv=”refresh” content=”0; url=http://siteredirectat. com”> pe care o inserezi in partea de head a paginii respective.

Sper ca v-am fost de folos cade obicei, daca mai aveti intrebari legate de programare in HTML, PhP, etc. nu ezitati sa ne scrieti, noi vom ruga un specialist sa va raspunda pruntr-un articol pe site-ul Club Seo!

Redirect 301

Redirect site cu 301 din