De cand cu legea GDPR tot mai multa lume se teme si de umbra sa, asa ca au inceput sa apara tot mai multi tentati sa apeleze la un VPN pentru a-si masca IP-ul si zic ei identitatea pe internet. DA, pentru ageamii merge, te pitesti si nu te prea pot depista. Cel mai des insa tinerii folosesc VPN-urile [  Virtual Private Network ] pentru a profita de oferte sai informatii care nu sunt accesibile in tara noastra [ in general filme si software asa zis GRATIS ].

De ce nu apelez la VPN-uri gratuite pentru navigarea pe internet

Trecand peste limitarile pe care le impune un VPN gratuit, in special la viteza, sunt 99,99% sigur ca acestia preiau date cu caracter personal pentru a le vinde mai departe. Cel mai cunoscut caz depistat este cel al celor de la Hotspot Shield, amendati pentru practici ilegale. Ca sa va dati seama de impact, firma are peste 600 de milioane de descarcari, deci cam tot atatia utilizatori ai serviciilor de VPN gratuit.

Care este ideea pentru care eu nu apelez la servicii VPN gratuite? Pai nimic nu e gratis, daca nu-ti da reclame pe gat, atunci cu siguranta are un interes sa iti livreze gratis ceva ce de obicei este si cu plata! Evident ca nu trebuie sa ma crezi, este parerea mea iar tu poti sa faci cum crezi de cuviinta! Daca vrei sa discutam pe tema asta, lasa-mi un mesaj la Contact cu datele tale de pe FaceBook, stam de vorba pe indelete!

VPN-uri gratuite

De ce nu apelez la VPN-uri gratuite pentru navigarea pe internet