Azi ma trezesc facuta harcea-parcea de un domn colonel de militie, cum ca vezi doamne el are o firma cu numele “cutare cutarica”, adica doua cuvinte uzuale din limba romana, iar eu mi-am facut un site cu exact aceleasi cuvinte, insa in ordine schimbata. Mai pe inteles daca el a folosit mare casa eu am pus casa mare ( mai pe romaneste ). Nu era nimic daca militianul nu zicea ca are marca inregistrata la OSIM, mai pune si poza ca sa ma convinga. Eu mai rea de clanta, zic stai mai sa verific, cand colo ce sa vezi? Cererea respinsa, bani cheltuiti de pomana la OSIM!

Despre OSIM, marci inregistrate – ce se poate inregistra si ce nu!

Ca idee generala eu zic ca nu se poate merge la absurd, te duci si inregistrezi mere pere si pe urma vrei sa nu mai foloseasca nimeni cuvintele, cum cred ca nici in USA a spune mar nu este interzis, mere proaspete, etc. O fi Apple cine e, dar e totusi mar nu e o mare inventie. A, ok – nu pui marul lor muscat ca sigla, nuii schimbi culoarea si gata. La fel cum vad ca avem pe net zeci de Club SEO, fiecare cu treaba lui. Culmea ca toti avem pretentii pe aceiasi nisa – promovarea online, dar nu ne dam in cap!

Ce m-a minunat la domnul colonel de militie e faptul ca pe urma, prins cu mata in sac, a inceput sa zica ca el nu a zis ca a inregistrat marca la OSIM, pai daca nu, de ce pui poza cu numarul dosarului?  Pentru Gaga, ala de inghite ca gasca tot! Uite eu nu am inghitit, desi mi-am schimbat denumirea grupului, mai elegant, dupa numele domneniului pe care il detinem ( ce e drept, mai aveam unul la care oricum voiam sa renunt, pentru ca desi era un EMD nu dadea cine stie ce rezultate, asa ca mai bine sa nu facem confuzie!

A, partea cea mai haioasa: grupul nostru avea 11.000 + membri, pagina 35.000+ fani, grupul lor 2K si pagina 2K si ceva. Mai sa fie, se temea ca ne confunda lumea! 🙂 Ma tem ca era chiar invers, stai sa vedem de acum in colo! ( Explicatie .. adica sa vedem daca ne cresc numarul de prieteni si fani, dupa schimbarea numelui – precizare pentru cel mai sus mentionat, care cica nu intelege! ).

Kituri-Goblen

Despre OSIM, marci inregistrate – ce se poate inregistra si ce nu!