Pagina portalului KitGoblen.Info a depasit de curand 23.000 de fani, fiind se pare cea mai mare pagina de profil in limba romana. Legatura stransa dintre acest site si kiturile Luca’s Chisinau a facut ca sute de persoane din Romania dar si din intreaga lume sa cumpere aceste minunate opere de arta, iar noi am dorit sa facem acest lucru cunoscut si cititorilor nostri, cine stie – poate se gasesc printre ei si impatimiti ai broderiilor. Mai mult, vrem sa lansam un  mic concurs pentru doamnele  ( dar si domnii ) care cos goblenuri Luca’s sau care au cumparat kit-uri prin intermediul paginiii de FaceBook.

Goblenuri Luca’s Chisinau si pagina Kit Goblen – peste 23.000 de fani si prieteni

Iata ca acum aveti aici adresa paginii de FaceBook, numarul de telefon pentru WhatsApp si adresa de email unde puteti scrie si comanda kit-urile firmei Luca’s din Chisinau. Pe pagina gasiti si alte modele de alte firme din Republica Moldova, China si Rusia, pe care le puteti comanda oricand cu placere. Din pacate in acest moment nu se poate efectua plata ramburs – adica la primirea coletului – pentru ca nu exista acest serviciu intre cele doua tari, in schimb veti primi pachetul prin posta romana in cateva zile de la efectuarea platii.

Daca vreti sa va vindeti lucrarile va punem la dispozitie un nou site, WikiBroderii – care este asociat cu pagina de vanzari lucrari hand made – Iarmaroc. Iar pentru ca sansele de a vinde sa creasca va rugam sa va invitati prietenii sa aprecieze paginile nostre de FaceBook, in acest fel totul merge in avalansa, prietenii prietenilor tai ar putea achizitiona unul sau mai multe goblenuri cusute de tine. Mai pe scurt vrem sa avem o comuitate si mai mare, chiar daca chiar si grupul nostru a depasit de mult 10.000 de membri, avem ambitia ca pana in vara sa dublam cifrele.

Kit-Goblen

Intra si tu in comunitatea broderitelor de pe www.Broderii.Info si posteaza o galerie cu goblenuri Luca’s cusute de tine! Noi te promovam GRATUIT! Invita prietenii alaturi de noi, in cea mai mare comunitate de profil din Romania!