Am zis si eu sa ma uit pe Eurosport la meciul dintre Simona Halep si Serena Williams, culmea ca dupa primul game eram convins ca va castiga Simona. Din pacate jucatoarea americanca care pare un tanc, sincer nu pricep cum cineva cu gabaritul ei poate juca – desi este clar, nu alearga ci doar executa adversarul cu lovituri ca de tun. Sincer sa fiu cred ca Simona va pierde inainte ca eu sa pot termina de scris un articol, mai ales ca este deja 2 la 1 in setul doi pentru Williams.

 Dezamagire pentru Simona Halep in fata Serenei Williams

Daca ma gandesc la declaratiile Simonei, deloc hazardate – am impresia ca romanca inca nu o poate domina mental pe americanca. Chiar daca este minge de breake pentru Halep, pana scriu eu aceste randuri probabil ca game-ul patru se va termina, este 2-2, iar Simona a demonstrat ca poate, dar oare asta o va ajuta sa egaleze la seturi? Va ceda apoi fizic Williams? Daca ma uit la Simona ca are doar 10% rzultate din al doilea serviciu, sunt ingrijorat. Sa vedem ce va face in acest game, daca de la 3 la 2 va reusi sa-si revina psihic, va castiga. Daca insa Serena va lovi atat de puternic incat sa-i taie sperantele Simonei, este clar cine ca merge in sferturi!

Australian Open continua cu setul al doilea, viteza serviciului Serenei este de 170 km/h, mai rapida ca masina mea! Comentatorii incearca sa gaseasca explicatii legate de vant, dar este deja 3 la 3 si setul continua in favoarea jucatoarei de culoare. O minge cu norc care atinge fileul si cade in favoarea romancei, americanca castiga imediat cu o lovitura magistrala de rever. Acum este 30 – 15 pentru noi [ daca pot sa zic asa, noi fiind sutinatorii Simonei ].  Doua mingi de game, un AS si iata ca in sfarsit conducem cu 4 la 3.

Simona Halep in fata Serenei Williams

Dezamăgire pentru Simona Halep in fata Serenei Williams