Ieri Dianna Rotaru a fost surprinsa de paparazzi in centrul Chisinaului cu noul ei iubit, bloggerul Pavel Marcel. Desi cei doi se straduiesc sa tina ascunsa relatia lor de ochii curiosilor, iata ca noul ei iubit, in varsta de 40 de ani nu s-a putut abtine si o saruta pasional in public. Poze incendiare cu cei doi pot fi gasite pe portalul 4-MD.info, unde gasiti si datele biografice ale artistei. Din surse neoficiale am aflat ca Dianna Rotaru s-a mutat definitiv la Chisinau, pentru a fi alaturi de sora ei Tatiana Plesh si de nepotel, dar si de iubitul ei care nu vrea sa paraseasca Moldova.

Dianna Rotaru surprinsa de paparazi cu noul iubit

Reporterii portalului www.4-MD.info au fost ieri pe urmele indragitei interprete Dianna Rotaru, cantareata fiind surprinsa in ipostaze tandre alaturi de iubitul ei Pavel Marcel. La cei 37 de ani ai ei, artista este din nou indragostita, de data asta de un cunoscut blogger din Republica Moldova. Gurile rele spun ca cei doi s-au logodit pe ascuns in Mauritius, unde cei doi au fost in vacanta luna trecuta. Desi cei doi au cautat sa tina relatia ascunsa de ochii presei, iata ca pana la urma s-a aflat.

Tot din surse neoficiale am aflat ca sunt sanse mari ca cei doi sa fie in curand parinti, Dianna Rotaru devenind asa cum si-a dorit din totdeauna mamica. Daca este sau nu Dianna Rotaru insarcinata vom afla, pentru ca nu-i asa, in curand se va putea observa cu ochiul liber. Momentan insa silueta artistei este “impecabila”.  Avem promisiuni ca anuntul va fi facut public in premiera la noi pe ClubSeo, macar si pentru ca noi am fost primii care au dat-o in vileag!

Dianna Rotaru și iubitul ei

Dianna Rotaru si iubitul ei Pavel Marcel surprinși de paparazzi