In anul 2015 am achizitionat domeniul ZonaiT.Info pe care am avut de gand sa dezvolt un mini-proiect pe aceasta nisa, doar ca ideile au intarziat sa vina, asa ca decat sa-l tin in portofoliu, mai bine-l scot la vanzare. Site-ul sta destul de binisor, avand PA egal cu 23, fara ca eu sa am mare aport la aceasta treaba. Are in acest moment 23 de articole, nu sunt multe si cu atat mai putin nu pot spune ca are trafic. Totusi, este un site cu potential, numele este usor de retinut si cred ca pe nisa informatii IT ar face bani frumosi.

Domeniu de vanzare – ZonaiT.Info – pret de pornire 150 de euro

Site-ul ZonaiT.Info expira abia in septembrie 2016, asa ca nu trebuie sa cheltuiti bani cu reinoirea sa prea curand, poate fi folosit cu usurinta pentru publicitate pe nisa sa, sau de ce nu – pentru afiliere pentru produsele IT&C. Te pot ajuta si cu gazduirea pentru o perioada scurta, pana reusesti sa te pui la punct cu transferul.

Plata se poate face prin transfer bancar la BCR sau direct PayPal. Nu oferiti preturi ridicole de genul a cateva zeci de euro, nu are rost sa se vanda, atata timp cat aduce venituri mai mari decat ar costa reinoirea domeniului si hosting separat. Daca doresti sa inchiriezi domeniul ( site-ul de fapt ) se poate si asa ceva. Ce trebuie sa oferi? O tema noua pentru site, evident adaptata pentru mobil, iar in rest te poti folosi de contul tau de editor in liniste ( atata timp cat nu aduci prejudicii SEO site-ului ). In acest caz se discuta pe termen de minim sase luni garantie de utilizare. Lunar ai obligatia de a adauga minim 3 articole unice ( cu sau fara link-uri externe ).

Domeniu de vanzare

Domeniu de vanzare – ZonaiT.Info – pret de pornire 150 de euro