Se pare ca cine are mide si curaj poate castiga, asa este si cu afacerile de genul 2 Go, adica ia si fugi la treaba ta. Franciza Coffee 2 Go este dedicata celor ce au intre 12 si 14.000 de euro pentru investit si un spatiu de minim 4 m² in aer liber sau macar 20 m² pentru spatiu inchis.  Ce inseamna Coffee 2 Go? Pai un chiosc in forma de pahar de cafea, utilat pentru tot felul de cafelute: expresso, latte, etc. Ce este o franciza? Pai tu pui banii si ei iti dau drumul la afacere – tu ai doar spatiu si bani.

Franciza Coffee 2 Go – afacere la cheie

Chestiile astea cu 2 Go prind, ca lumea e grabita si “time is money” zic unii. Asa a aprut de exemplu idee de 5 to Go, adica totul la 5 lei. Ideea celor cu cafea la pahar personalizat da oarecum incredere in produs, dar te cam si usuca la buzunar, pentru ca ai de dat lunar cateva sute de euro pentru know how, asta bine inteles in afara de investitia initiala de minim 12.000 de euro.

Pagina lor de FaceBook este mica, pana in 10.000 de fani, deci desi au ceva ani de cand sunt pe piata romaneasca, nu sunt inca asa de multi impatimiti de brand, dar afacerea cu siguranta merge, nu doar in Romania ci oriunde in lume. Poti sa gasesti un nume nou, o imagine noua si da-i drumul la castig. Indiferent ca mergi pe Franciza Coffee 2 Go sau pe 5 To Go, merge garantat. Eu zic sa nu mai stai pe ganduri daca ai bani de investit. Timpul trece, e momentul sa intri in afacere!

Franciza Coffee 2 Go

Franciza Coffee 2 Go – afacere la cheie