Nu stiu de ce dar tot caut o afacere la cheie, sa dezvolt ceva simplu si cat de cat rentabil, care sa nu necesite munca zilnica. Asa am ajuns sa ma intreb care-i diferenta dintre un HUB si coworking?  Nu mai zic ca am auzit de un termen mai ciudat: coliving. Daca stii putina engleza deduci repede despre ce este vorba, desi la ultima varianta deja am dubii, adica sa muncesc impreuna e ok, dar sa si locuiesc impreuna?

Cat de rentabil este sa-ti deschizi un HUB in Bucuresti?

De ce sa merg la un HUB sau sa apelez la coworking daca pot lucra si acasa? Munca de acasa poat fi placuta si poate crea economii, insa cu siguranta ai sa stai toata ziua in casa si nu ai sa mai iesi decat pana la supermarket, ceea ce cu suguranta nu este de dorit si nu prea ajuta la sanatate. Nu mai zic de productivitate si oportunitati, NU poti trai inchis intr-o colivie! Asa se face ca apar cuvinte noi, gen Networking. Ar mai i ceva, nu mai trebuie sa cumperi de la calculator la imprimanta, nu platesti abonamentul la internet, ai secretara si birou cu telefon. Suna interesant?

Ce costuti implica munca la un HUB? pai am vazut ca unii cer sa zicem asa: 9 lei /ora, 150 de lei pentru o ora pe zi, sau 500 de lei pentru o luna. Adic acu 100 si putin pe luna ai birou + internet la munca. Unde ma blochez eu? La valoarea investitiei, evident ca un spatiu proprietate este scump da face, unul inchiriat este mai ieftin dar nu ai garantii.

HUB în București

Cât de rentabil este sa-ti deschizi un HUB în București?