De cand am descis site-ul Masini.Club mi se intampla lucruri ciudate, de exemplu ninge iarna si imi acopera masina cu zapada. E asa de frig afara incat pe masina e gheata, ceea ce evident este suparator, pentru ca pentru a scapa de ea trebuie sa incalzesti masina, asta dureaza pe putin 30 de minute. Asa ca daca ai avea masina in garaj, ar fi mai bine. Cum am motorul pe benzina, macar am scapat de pornitul ala din 3 in 3 zile, dupa ce bateria a trecut de 2 ani.

Iarna cu masina sub zapada

Cand ies afara si vad ca am portiera plina de gheata, ce sa fac? Da, am un flacon cu apa de parbriz si dau pe incuietoare si pe la usa sa se topeasca zapada. De obicei merge, caci altfel ai fi pur si simplu blocat in afara masinii. Asadar cum dezgeht masina iarna? In varianta ca afara sunt minus zece grade, pe masina e gheata de un deget, cam greu as zice eu! Atentie! nu da cu apa calda, nici macar calduta, risti sa se sparga geamul sau sa se deterioreze vopseaua! Dai cu apa de parbriz si mai tii cu o carpa deasupra zonelor pe care vrei sa le dezgheti. Daca ai reusi sa descui masina, e deja un pas inainte!

Iarna asta a nins in reprize, azi cureti masina, maine e iar cu o jumatate de metru de zapada pe ea! Nu e tocmai placut, nu-i asa? Bine macar ca nu e blocata in zapada, adica daca o pornesti esti rezolvat, se dezgheata si pleci la drum. Altfel, astepti sa vina caldura, adica nu vara sau primavara, cu temperaturi pozitive!

Mașina sub zăpadă

Iarna cu mașina sub zăpadă