Miercuri Ilie Nastase si Brigitte Sfat au fost la un pas de divort, totul fiind urmare a descoperirilor facute de sotie. Desi Brigitte Sfat a incercat sa demonstreze ca se poate descurca singura, ca poate face bani si fara ajutorul sotului ei, nu prea i-a reusit. La cate sotii a avut tensimenul nu m-ar mira sa-l vad incurand la tribunal pentru divort, apoi iar la cununie cu o alta tinerica. O sa reuseasca Cici sa-i desprata si sa-l rapeasca pe milionarul excentric? O sa asteptam si o sa vedem ce va urma, iar daca Cecilia va castiga, ii dorim de pe acum casa de piatra!

Ilie Nastase si Brigitte Sfat la un pas de divort pentru infidelitate

Daca Brigitte Sfat ar fi avut norocul Andreei Banica ar fi fost altceva, acum ea spune ca nu mai suporta, dar ca nu vrea sa divorteze neaparat, pentru ca ea il iubeste pe Ilie Nastase, nu s-a casatorit din interes, asa cum crede lumea. In lacrimi si cu nervii la pamant a plecat glont la Kanal D in direct si a spus tot ce are pe suflet. De trei zile nu mai poate trai in liniste, l-a prins pe Ilie Nastase cu Cecilia.

Daca Ilie Nastase si Cecilia au avut o aventura iar Brigitte Sfat decide sa divorteze, este posibil sa asistam la partajul secolului, pentru ca acum sotia are motive clare sa-si ceara dreptatea. Sincer nu stiu ce a fost in capul ei, a crezut ca se linisteste Ilie la batranete? Ca o sa fie fericit ca are o sotie mai tanara?

Brigitte Sfat divort

Ilie Nastase si Brigitte Sfat la un pas de divort pentru infidelitate