Chiar daca guvernarea lui Dacian Ciolos a insemnat un plus fata de mostenirea PSD-ista, nivelul de trai in Romania nu a crescut vizibil, dar rezultate pozitive sunt. Cu toate acestea PNL-ul cu Alina Gorghiu in frunte nu vacastiga alegerile parlamentare, din pacate. Vor veni la guvernare cei de la PSD, cu Dragnea si Ponta in frunte. O zic fara sa ma ascund dupa deget, sunt liberal pana in maduva oaselor, am iertat multe insa de cand a venit Crin Antonescu in fruntea partidului, am zi s un mare PAS!

Dacian Ciolos NU va fi premierul Romaniei din 2017, PSD va castiga alegerile

In guvernarea lui Dacian Ciolos salariile in medicina si invatamant au crescut, nu cu mult ci cu 10 -15%, iar ce este mai important, numarul celor ce lucreaza la negru s-a diminuat cu mult, am avut cu 3,4% mai multi salariatim aduica s-au inregistrat peste 154.000 de locuri noi de munca. Nu duduie econonia, chiar daca am avut o crestere de PIB peste asteptari, dar ceva s-a miscat inainte, au fost mai mult bani l abuget si in economie, deci mai multe investitii vor urma in 2017.

Avand in vedere ca economia a mers ceva mai bine, deficutul bugetara a fost foarte mic, cu mult sub ceea ce se planificase, adica am avut 0,49% din PIB desi se planificase 2,8! Este drept ca nici mari cheltuileli nu s-au facut, in mare parte doar parlamentarii si demnitarii si-au marit salariile si indemnizatiile, lucru care nu mai mira pe nimeni!

Guvernarea Cilos

Dacian Ciolos NU va fi premierul Romaniei din 2017, PSD va castiga alegerile