Cautam un motiv pentru care in comuna Petresti din Satu Mare esti deja in mileniul 3 si nu mai platesti impozite pe case sau terenuri, desi culmea, traiesti in Romania! Inteleg ca judetul e ca un sat mai mare, dar chiar asa? Fonduri europene, parc industrial? Cum se descurca primarul Csaba Karád si cum traiesc cei 12% romani printre 47% maghiari si 11% romi nu stiu, dar stiu ca acolo e mai bine ca in oricare alta localitate din tara asta. Cat o costa un teren de casa acolo? Ma gandesc sa ma mut, vand casa din Ungaria si ma mut in comuna Petresti! Mai ales ca ma gandesc ca o sa gasesc si de lucru acolo, internet este, apa si canalizare este, drumul pare ok!

In comuna Petresti din Satu Mare nu se platesc impozite pe casa sau teren

Am uitat sa spun ca in comuna Petresti din judetul Satu Mare 27% dintre locuitori sunt nemti, adica svabi de-ai nostri. Parca daca ma mut in satul Dindeștiu Mic din aceiasi comuna o sa-mi fie si mai bine, aici sunt doar 257 de suflete, cred ca ma pot imprieteni cu toti, iese chiar de un mic chef, iar cum aici in nord e mai frig, nu mai am probleme cu incalzirea globala! Aici toti traiesc teoretic pe aceisi strada, cea principala! Super, nu-i asa? Acum sper ca nu-mi luati ideea si cand o sa am banii nu mai gasesc casa libera!

Ca sa va faceti o idee, in comuna – formata din doua sate, Petresti si Dindeștiu Mic, este o mini-parcare, am vazut ca se colecteaza gunoiul pe categorii, adica mai pe scurt ei au ajuns deja in Mileniul III, in timp ce Romania este inca prin anul 1850! Poti sa crezi ca aici exista lifturi pentru persoanele cu dizabilități? Pare o poveste SF, dar este realitatea din Romania anului 2016!

Comuna Petresti - Satu Mare

In comuna Petresti din Satu Mare nu se platesc impozite pe casa sau teren