Precis vrei sa stii ce se intampla cu Atif, asa ca iti spun de pe acum, in episodul 33 inca mai este casatorit insa de data asta s-a terminat, o sa cada de la inaltime si se cam termina si rolul si viata sa. Dar Savaş este gata de nunta in episodul 34, dupa ce in episodul 31 din serialul turcest Ingeri si nobili Ayşen ii da inapoi verigheta. Cam intortochiata povestea sta de dragoste, nu-i asa? Pana acum inca nu esti 100% sigur daca intre cei doi este dragoste sau ura, daca Savaş o pacaleste si se razbuna si pe ea sau doar pe Ata.

Ingeri si nobili – episodul de ieri in reluare online pe YouTube

Serialul Ingeri si nobili este la fel de trist ca si cele precedente, tot in episodul 33 regizorul decide sa o omoare si pe Süreyya, nu va zic de ce o va face, dar fiti pregatiti sa o vedeti atarnata de tavan. Stiu, e trist dar asa e viata, nu-i asa? Doar ca in cazul nostru Savaş reuseste sa o salveze. A invatat el ceva din povestea asta?

Süreyya in episodul 34 se uita in oglinda la burtica ei care creste pe zi ce trece, si ghici al cui este copilul? Dar tatal stie sau inca vizeaza la Ayşen? Hai sa va mai inveselesc putin, Atif desi a cazut de la etajul trei, este internat la spital si isi revine! Ai crede asa ceva in viata reala? Cum le intoarce si regizorul asta turc, de la un episod la altul! Tot in episodul 34 Savaş se duce sa-l impuste la atelier pe Ata, dar o face sau ceva il impiedica si de data asta? Sper sa aveti rabdare pana la finalul serialului, in episodul 36 s sa aflati cine era in masina alba scoasa din apele involburate ale marii. Iar ca sa fie si mai aiurea, ultima secventa din episodul 35 este cu Savaş cu pistolul la tampla, apoi nimic si se aude o impuscatura! Asta e tot!

Finalul Ingeri si nobili

Ingeri si nobili – episodul de ieri in reluare online pe YouTube