Ieri am avut probleme pe FaceBook cu distribuirea de poze, azi au disparut toate meniurile din partea stanga, maine ce va mai fi? Nu mai zic nimic de problemele cu veniturile, care au scazut la jumatate desi traficul s-a triplat, asta e o alta mancare de peste si nu tine de FaceBook. Dar parca am cam obosit sa am in fiecare zi cate o surpriza din asta neplacuta! Dar cand iti castigi 50% din bani pe net, taci si inghiti, nu ai ce face, nu-i asa?

Din ce in ce mai multe probleme pe FaceBook in 2016

Daca ai un cont de FaceBook verificat si ai probleme, ce sa mai zici cand nu ai decat conturi facute la oha, deci in concluzie cred ca ar trebui sa te axezi pe alte variante de promovare, cel putin sa sti ica ai o alternativa pentru Social Media Marketing. Pe unde mai stau romanii azi daca nu pe FaceBook? Ar fi fost mai ok pe Google + dar inca romanii nu au invata sa foloseasca in mod activ acest instrument, asa ca daca vrei audienta si mai ales un public fidel, mai rapid decat site-ul de socializare nu vad ce ai putea gasi azi.

Unii zic sa ne facem un forum, eu nu cred ca merita, pentru ca ai cateva zeci de dezavantaje, pentru un singur avantaj: gruparea celor care sunt interesati de ceea ce faci tu. Pe langa dezavantaje, micul avantaj pare firav si lipsit de perspectiva. Nu mai zic de timp alocat si cat dureaza pana ai un forum cu 5.000 de membri activi! Deci ramanem la FaceBook, cu toate problemele sale, bine ca a disparut ecranul ala negru, enervant!

Probleme pe FaceBook

Probleme pe FaceBook