Sincer sa fiu de cand o cunosc pe Juglea Crina Loredana imi doream sa colaboram in ale jurnalisticii, insa se pare ca Nicolae Guta a gasit altceva la ea, asa ca au facut impreuna un videoclip. Daca il esti curios, poti sa-l vezi acum la noi pe site, peste 1 milion de romani l-au vazut deja. Nici nu-i de mirare, nu-i asa? Poate ca intr-o zi se decide Loredana si ne da un interviu in exclusivitate, pentru Club Seo. Ar fi o surpriza, chiar si pentru noi, unul dintre cele mai “selecte” cluburi de SEO din Romania 🙂 .

Juglea Crina Loredana si Nicolae Guta – videoclip cu peste 1 milion de vizualizari

Avand in vedere ca nu sunt un mare fan al manelelor, nu sunt nici la curent cu viata “artistica” a cantaretului, regele manelistilor, dar banuiesc ca dupa subictul melodiei, Nicolae Guta tocmai spusese “La revedere” uneia dintre sotiile, iubitele sau ce o fi fost cea la care se refera in melodie. Dar adevarul il stie cu siguranta Juglea Crina Loredana, ar putea sa il dezvaluie chiar ea, daca are placerea ( si bunavointa ).

Cam asta e, in rest va doresc o zi de miercuri cat mai placuta – caldura in casa si in suflet, spor la banuti si la citit rubrica mondena de pe Club SEO. Daca vreti sa mai cititi despre Crina, ca asteptam cu intrebarile pentru ea, noi o sa i le transmitem si vom publica raspunsurile ei!