Am mai scris de cateva ori despre blonda Loredana Crina Juglea, o jurnalista care ii atrage pe barbati pe pagina ei ca un magnet. Interesant este ca ea scrie despre un sport aproape 100% masculin, fotbalul – dar nu doar, fiind raspunzatoare de rubrica sportiva a ziarului de pe Valea Jiului. Cum a ajuns ea jurnalista, nu stim – poate trece pe aici si ne lamureste ea! ce este frapant este faptul ca a reusit sa ajunga de doua ori la 5.000 de prieteni, dupa ce contul i-a fost blocat de catre FaceBook.

Loredana Crina Juglea sau jurnalista focoasa din Valea Jiului

Focoasa blondina de la ziar pozeaza provocator in fiecare zi, innebunind urmaritorii pe contul ei de FaceBook – al doilea cont de fapt – interesant ca nu aputut sa dovedeasca ca ea este chiar Loredana Crina Juglea. A ajuns ea celebra prin clipul alaturi de Nicolae Guta sau invers? Mai ciudat este ca e singura, oare nu-i plac barbatii sau nu prea are de unde alege? Daca ma gandesc la fotbalisti poate ca e timpul sa-si intemeieze o familie, timpul trece si tineretea nu-i vesnica!

Tu cu siguranta ai ajuns aici cautand poze cu Loredana Crina Juglea, dar noi te sfatuim sa le cauti in grupul admiratorilor ei! Poate vrei sa o vezi in filmulete, asta o poti face direct la ea pe profil. Uite asa am mai scris un articol despre blonda, chiar ar fi interesant cati admiratori de-ai ei vor trece pe aici zilnic/saptamanal/anual! Eu ma astept la maxim zece, dar nu spun nimic pana nu trece luna februarie si vine Dragobetele!

Loredana Crina Juglea

Loredana Crina Juglea sau jurnalista focoasa din Valea Jiului