Am prins perioada comunista destul de binisor, prin 1990 am terminat prima facultate, dar nu pot sa zic ca am inteles ceva ( atunci, caci acum am inteles, dar nu-mi ajuta la nimic ), nici nu m-am chinuit, parintii castigau bine, eu elev sau student cu capul in nori, mai mult cu discotecile din Moxa – mai tineti minte ce fete erau la ASE? Anii au trecut, am imbatranit – si nu mai ia pistolul foc, am fost antreprenor, am dat faliment, am renascut si tot asa. Acum astept pensia, la banca din colt.

Cat va ajunge datoria externa a Romaniei ? De ce la-m impuscat pe Ceausescu?

Nu vreau inapoi in comunism, nu vreau sa mai traiesc ca atunci, dar asta nu inseamna ca nu am la fel ca si atunci, nevoie de oxigen ca sa respir, sau de apa potabila la robinet! Tot ce zic este ca cei care l-au condamnat, l-au ucis miseleste, ar trebui azi sa dea socoteala! Adica cum de traiam atat de rau cand aveam datorie de 11 miliarde de dolari, iar acum ne miram ca traim mai rau cand ea a ajuns de la zero la aproape 100 de miliarde  de euro in 2011!

Pe Ceausescu incercau cei de la FMI sa-l convinga sa mai dea din avutia nationala ca sa-l mai imprumute, el a decis far asa ne intrebe sa strangem cureaua si sa ne scape de datorii, trimitand trenuri intregi cu mancare la export. Dar teoria pe care ne-o bagau mereu in cap era – niciodata nu exporti materie prima, doar produse finite – asa proaste cum zic unii ca le faceam – dar cu plus valoare! Azi exportam lemn, aurul il vindem la straini si mancam de la turci! Super economie, duduie nu alta – le multumesc epocilor Iliescu ( criminalul ), Constantinescu, Basescu si Ponta! La mai mare domnilor – ma refer detentia la maxima siguranta!

Datoria externa a Romaniei

Cat va ajunge datoria externa a Romaniei ? De ce la-m impuscat pe Ceausescu?