Cod CAEN 7312 – Servicii de reprezentare media, asta ar trebui sa stii daca ai SRL, PFI sau mai stiu eu ce forma de organizare si castigi bani din postarea de anunturi Google AdSense pe site-ul tau. Avand in vedere ca deja statul te obliga sa platesti cei 60 de lei minim pentru CASS nu stiu daca este sau nu o slotie sa alegi SRL-ul sau PFI-ul pentru a lua banii de la Google. Daca mai castigi intre 70 si 100 de euro pe luna deja am mari dubii ca are mare importanta, doar daca nu mai prestezi si alte servicii de genul acesta si vrei sa dai factura.

Cod CAEN pentru castiguri AdSense 7312 – firme (SRL) si Persoane Fizice Autorizate

Eu zic sa folositi codul CAEN 7312 – adica -servicii de reprezentare media, vanzarea si/sau revanzarea timpului si spatiului pentru diverse mijloace de  publicitate acopera cam tota variantele, desi unii sunt de parere ca pentru vanzarea directa sa folosesti cod CAEN 7021, dar asta ar insemna consultanta, adica sfaturi si indicatii, sau cel putin asa interpretez eu. Chiar sunt curios ce venituri aveti voi din AdSense de va bate capul sa treceti pe firma acest venit, iar aici nu vorbesc de cei care oricum au nevoie de firma pentru ca mai au si alte tipuri de venituri si oricum aveau nevoie de acte ca sa fie in regula.

Astept si alte idei, dar deja experimentare de voi si care merg in acest domeniu, adica coduri CAEN pentru servicii informatice online. Iar daca aveti PFI, poate stam de vorba legat de taxe si impozite, ba chiar si cheltuieli de infiintare.

Campanie SEO