Desi multi au cresut ca acest site ca fi dedicat 99% pentru cei interesati “doar” de SEO, ei bine acum cred ca a devenit clar ca nu este neaparat asa, desi cu siguranta si aceste articole ajuta in acest sens site-urile care-si fac publicitate la noi. Multa lume are impresia ca nu poti asocia un Club – adica mai multe persoane cu aceleasi interese pe un site care se ocupa de SEO. Eu cred ca merge, si sper ca dupa ce vom depasi primele 12 luni de viat avom discuta altfel, inclusiv despre otet!

La ce ajuta otetul de mere in gospodarie – sfaturi practice

Multa lume foloseste otetul doar la salate, altii se mai clatesc pe cap dupa baie – de fapt clatesc cu otet parul de pe cap, dar de exemplu ati putea incerca sa adaugati cateva picaturi de otet pe o felie de paine si sa o puneti in galeata de gunoi. Care este rezultatul? Daca facem asta seara, dimineata nu vom mai avea acel miros neplacut  in bucatarie.

Mai am cateva idei de a folosi otetul in mod inteligent: de exemplu cand spalam vasele, daca nu avem un detergent care ar edeja otet, adaugam noi o picatura sau doua, efectul este umitor, grasimea dispare ca prin farmec!  Sau daca amestecam otet cu bicarbonat, acest amestec inedit va ajuta la desfundarea tevilor de la baie si bucatarie!

Acum pentru soferi: de cate ori nu v-ati chinuit sa dati jos de pe parbriz urmele de lipici de la autoclante? Este suficient doar o picatura de otet si gata! Iar pentru soferi sau cei ce poarta ochelari, folositi apa cu otet pentru a curata lentilele, veti vedea ca rezultatele nu se lasa asteptate! Uimitor cate poti rezolva cu o picatura de otet din mere ( sau struguri – vin)!

Otet de mere

La ce ajuta otetul de mere in gospodarie – sfaturi practice