Profesorul de la facultatea de Autovehicule rutiere din Bucuresti unde a fost Liviu Dragnea student ne spune ca acesta a ramas repetent! Mai socant a fost pentru laudatorii sai, cei doi mascarici de la Antena 3, care l-au invitat pe profesor la o emisiune in direct – deci nicio sansa sa mai stearga informatia de pe net, care acum a devenit virala. Liviu Dragnea nu este doar un condamnat penal ci si un repetent ajuns al doilea om in stat! Suntem din ce in ce mai penibili!

Liviu Dragnea a fost repetent in facultate, dezvaluiri incendiare de ultima ora

Cine s-a grabit sa puna informatiile despre Liviu Dragnea pe WikiPedia nu a scris si faptul ca acesta a fost repetent in facultate. Stim ca acesta a fost elev la liceu pana in 1981 si a terminat facultatea in anul 1987, deci i-au trebuit sase ani, oare o fi facut si armata in timpul asta sau a facut-0 dupa studii? Daca Liviu Dragnea a ramas repetent este evident ca a reusit sa invete la sectia mai usoara a facultatii de Autovehicule rutiere doar sase ani! Oare de ce nu ne spune despre anii de studenti eniciodata?

In mod evident o sa azuim explicatii care de care mai hilare, dar faptul ca Liviu Dragnea a ramas repetent, apoi a ajuns sa fie condamnat penal si inc amai dorest esa devina presedinte sau prim ministru – ca sa fim singura tara cu un sef repetent, asta este de fapt dorinta sa – sa intram in Cartea Recordurilor – de la cizmar la repetent! Dar macar are diplome cu carul, asta e probabil din cauza frustrarilor din tinerete!

Liviu Dragnea repetent in facultate

Liviu Dragnea a fost repetent in facultate, dezvaluiri incendiare de ultima ora