Am tot scris despre serialul Petale de singuratate si sincer sa fiu ma atrage din ce in ce mai mult, chiar daca ca de obicei – in serialele turcesti actiunea incepe rapid si se transforma apoi in comedie si amintirile revin zeci de minute. Ma pun pe ganduri tot mai multe intamplari care se aseamana cu realitatea din multe familii, iar daca la noi nu sunt totusi scoli unde sunt chiar asa de bogatii unii elevi, parca seamana cumva si cu ce gasim la noi in tara.

Petale de singuratate – actori si personaje indragite din serial

Aveti mai jos o poza cu majoritatea actorilor din serialul Petale de singuratate, o parte inca nu au aparut si o parte au disparut deja, dar pe restul o sa-i vedeti pe parcursul celor 78 de episoade sin doua sezoane. Sezonul 1 din Petale de singuratate are 50 de episoade si a fost filmat in anul 2015, iar sezonul 2 inca se filmeaza din 2016. Evident ca noi la Acasa TV vedem dintr-un episod care dureaza 2 ore si jumatate noi avem o ora cu patru pauze lungi de reclama.

Oare ce mai poate face Kemal Yılmaz sau Defne Özgün, aceste personaje cu totul negative care nu se lasa nici macar o clipa din activitatea de a face rau? Nazan, mama lui Defne este si ea unul din personajele negative care va parasi serialul, fiind omorata accidental chiar de fiica ei. Dar sa nu anticipam, va las sa urmariti in continuare serialul iar cei ce vor sa-l vada online in reluare o pot face pe portalul Cinama 24 h.

Petale de singuratate

Petale de singuratate – actori si personaje indragite din serial