Daca tot scriem articole de ce sa nu scriem putin si despre politica sau viata de la noi din tara, nu-i asa? Cu ce am fi putut incepe la categoria de stiri interne daca nu cu cel mai haios eveniment din ultimul trimestru, da ce zic eu, din ultimul an.┬áLiviu Dragnea sau cum sa fii sef la PSD daca esti condamnat. Am inteles de ce nu poate fi sef la PSD Victor Viorel Ponta, pentru ca nu e inca condamnat, evident. Mai astia de la guvernare, chiar vreti sa intrati in Cartea Recorsdurilor sau ce? Deci premierul judecat pentru furt, seful partidului de guvernare condamnat deja, dar cu suspendare – poate reusesc totusi procurorii si ia cu executare, sa-l vad cum scrie pe blog, ca fostul sef PSD condamnat, evident nimeni altul decat Adrian Nastase!

Liviu Dragnea sau cum sa fii sef la PSD

Sef la PSD nu poti ajunge decat daca esti ilegalist, adica condamnat. Cel mai bun exemplu este Adrian Nastate, fost sef si mai ales profesor de drept, deci asta te invata cum sa-ti faci rost de o matua, Tamara daca se poate, daca nu macar de un contract banos cu statul – direct sau prin interpusi. Liviu Dragnea este singurul demn din PSD sa fie sef de partid, proaspat condamnat, deci exact ca un adevarat PCR-ist. pardon PSD-ist.

Dar daca va fi condamnat si Victor Viorel Ponta? Cred ca va fi un fel de conflict de interese, se pune cat primesti sau cum? Sau daca ai doctorat “pe sustache” e de bine si urci in ierarhie? Nu stiu, dar sper sa infiltram pe cineva in partid sa-i aflam secretele., cati ani de condamnare minim trebuie s aai ca sa fii sef de partid? Daca mai intra la racoare si ala cu ochelari, cum care mai? Ala de nu mai pleaca din scaunul PSD-ului, mineriada, revolutia, ai inteles? Ei, zic eu daca si asta ajunge la racoare, cred ca se va schimba definitiv semnificatia PSD-ului, va deveni Partidul sefilor detinuti, merge? ­čÖé

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea sau cum sa fii sef la PSD