Camd am ajuns in Irlanda acum noua ani nu credeam ca o sa am timp sa fac si un site pentru comunitatea romaneasca de aici, iar spre surprinderea mea, am avut dreptate. Doar ca reintors acasa dupa un contract de 18 luni, din frumosul oras Limerick – unde am avut ocazia sa ma intalnesc si sa-i cunosc familia celui mai brav roman din Irlanda, Sandu – de fapt Alexandru si Mirela,am decis sa transform portalul e4UK.Info in punctul de plecare al site-ului mult visat. Daca Irladezul ar fi fost de acord sa colaboram, cred ca ajungeam departe!

Locuri de munca in Irlanda pentru romani

Eu recomand sa se mearga pe filiera legala atunci cand se cauta un loc de munca in Irlanda, este pacat sa ajungeti pe mana speculantilor si a firmelor fantoma. Apoi zic eu sa mergeti doar daca stiti cat de cat limba engleza, iar cand zic cat de cat nu ma refer la nivel de incepator, ci la cel in care puteti viziona un film fara subtitrare. Oricum ar fi, cautati firme care angajeaza legal, care nu cer comisioane in avans, pentru ca de obicei firmele serioase platesc ele pentru a gasi angajati pregatiti.

Locuri de munca online? Sincer sa fiu am vazut doar pacalelei cu oferte de munca online, ca trebuie sa faci nu stiu ce, stai acasa si visezi la bani! Teapa, pacaleala 100%! Mai ales cand vezi firme fara un site, cu adresa de Yahoo sau Gmail. Iar cand detaliile se discuta pe FaceBook in privat, este clar. Pentru ca o oferta de munca este transparenta, se cere aia si aia de la tine, ti se ofera cutare si cutare. De obicei transportul pana la locul de munca din Romaia este platit de angajator si in cel mai nefericit caz se opreste din primul salariu!

Locuri de munca Irlanda

Locuri de munca in Irlanda pentru romani