Ma gandeam sa-mi iau niste boxe portabile, nu pentru ca sufar dupa muzica data la maxim, dar cateodata parca as vrea sa aud mai tare si mai clar anumite melodii de pe telefonul meu, un Samsung S 6 cam aiurit – pentru ca nu prea stiu pe ce am dat banii, dar asta e o alta discutie. Asa ca m-am apucat sa caut si sa aflu care este cea mai buna boxa portabila, desi evident stiu ca nu exista asa ceva, ba e prea scumpa, ori autonomia lasa de dorit, sau designul este unul nu prea inspirat.

Cea mai buna boxa portabila – review si pareri personale

Am vazut niste boxe ce semanau cu niste cutii de bere, colorate si “parfumate”, ca sa zic asa. Este vorba de boxele portabile Enermax LEPA BTS 02, asemanatoare cu boxele PHILIPS BT 50 – doar ca cele din urma sunt negre si atat! A, sunt si mai mici ca dimensine, dar cu performante bunicele. Daca ma gandesc ca ambele variante dispun de un port micro usb si un jack 3,5 mm, pentru a te cupla cu un player mp3 sau cu un iPhone, eu zic ca e ok pe partea de conectivitate, desi as fi dorit si carianta cu bluetooth.

Pentru cei pretentiosi, cum sunt eu – desi nu ar fi cazul – exista o boxa portabila cu conexiune bluetooth, arata perfect, asa ca o chestie mica si patrata, neagra. Este vorba de boxa portabila JBL GO, o minunatie de “scula” pe care asa cum ziceam o recomand. Ar mai fi un model care mi-a sarit in ochi,  HUAWEI AM08 – o chestie sferica si cu un sunet excelent! Nici macar nu e scumpa, undeva la pana in 140 de lei, depinde de unde o iei.

cea mai buna boxa portabila