Incredibil dar adevarat, am si eu o pagina cu 40.000 de fani si un grup cu 20.000 de membri, asa se face ca din ce in ce mai des imi apar la aprobat postari cu live-uri ale lui Munteanu Dragos Razvan sau ciobanasul de pe FaceBook. Tipul e simpatic in felul lui, si-a facut pagina pe FaceBook, canal pe YouTube si cont pe Instagram – dar cica nu-i prea place.  Pagina are ceva fani, cateva mii de prieteni, stansi evident cu aceste live-uri.

Munteanu Dragos Razvan sau ciobanasul de pe FaceBook si YouTube

Initial lumea a facut cunostinta cu Răzvan Ciobanasu’, multi credeau ca este Bendeac dupa cum vorbea si a reusit sa-i tina in sah pe privitori fara sa-si arate fata. Se plimba pe camp si filma oile, citea mesajele si atat – bine, mai raspundea la ele intr-un mod sa zicem asa, haios. A ajuns binisor, doar ca banii vin de pe YouTube – iar el nu are limita minima de accesari si subscriberi, deci munceste mocca pana una – alta. Ma batea si pe mine capul sa ma apuc de vlogging, dar nu ma prea ajuta fata sa zic asa.

Deci o sa-l urmarim cu interes pe Munteanu Dragos Razvan sau cum este el cunoscut Razvan Ciobanasu’ de pe FaceBook, desi nu stiu cum o sa-i mearga, mai era unul la Vodafone parca, nu stiu ce s-a ales de el, dar vad ca lumea l-a uitat deja. Internetul asta este imprevizibil, am vazut ca multi zic ca se traieste bine din Vlogging, eu unul nu am auzit de nici unul dintre cei prezentati la TV ca fiind mari vedete. Dar le duc dorul celor de pe Electrolizei!

Munteanu Dragoș Răzvan

Munteanu Dragoș Răzvan sau ciobănașul de pe FaceBook si YouTube