Daca ai nevoie de servicii medicale de calitate in Arad, iar ceea ce te intereseaza sunt ochelarii, eu iti recomand firma Optivog. Nu stiu daca am iesit mai ieftim sau nu fata de alte firme ce ofera servicii de optica medicala, dar important este ca eu am plecat multumit de la ei, cu doua perechi de ochelari, unii pentru citit si unii pentru distanta, iar totul m-a costa doar 520 de lei. Adica o pereche de rame GUESS, doua randuri de lentile si doua cutii pentru ochelari. Nu sunt la prima experienta de acest gem, deci nu-i laud doar pentru ca am trecut pragul unui magazin pentru prima data.

 Optivog Arad – optica medicala de calitate, preturi accesibile si amabilitate

Dupa o zi grea in Arad am ajuns si la firma Optivog, din pura intamplare – mi se stricase rama la ochelarii vechi, pierdusem un surub. Am intrat si am rugat daca ma pot ajuta, au zis ok, apoi am intrebat daca fac ochelari de distanta, iar din vorba in vorba am facut si un diagnostic gratuit ( am inteles ca asta este politica celor de la Optivog Arad, daca iti faci ramele la ei, primesti consultatia gratis. Nu e rau, caci asa cum ziceam am mai trecut pe la astfel de firme, unde ochelarii sunt separat, consultatia separat si cutiile separat. Poate ca iesi la acelasi pret la final, dar cand esti tarat astfel parca te simti mai bine.

Apreciez in special amabilitatea lor, m-au ajutat cand am avut o problema, au reusit sa faca doua perechi de ochelari intr-o singura zi, spre deosebire de cei de la Medlife, care nici in trei zile nu au facut o treaba prea buna, nu-i asa? Concluzai? Apeleaza la specialisti pentru ca sanatatea ta este mai presus de toate, dar si faptul ca esti tratat omeneste, cum scrie la carte conteaza.

Optivog Arad

Optivog Arad – servicii de optica medicala de calitate