Daca nu ai vazut ultimul episod din Petale de singuratate, probabil ai vrea sa-l vezi in reluare la Acasa TV sau online. Asa ca am decis sa facem ceva extraordinar, sa-l postam pe FaceBook, pentru ca tui sa poti sa-l vezi atunci cand ai timp. Daca proiectul din seara aceasta va avea succes, adica vom avea cel putin 1000 de vizualizari si 100 de distribuiri, vom continua sa va oferim serialul online pe FaceBook. Deci, daca va place serialul Petale de singuratate si vreti sa-l vedeti si online, nu ezitati sa fiti alaturi de noi!

Petale de singuratate – in reluare la Acasa TV

Am inceput si eu sa ma uit cu drag la serialul Petale de singuratate, desi sincer sa fiu ma cam deprima, avand in vedere ca multe dintre personajele negative imi dau o senzatie de manie. Totusi sunt curios, Defne va reusi sa spuna adevarul pana la final – pentru ca aici e vorba de rugaminea facuta de tatal ei inainte sa moara! Dar mama lui Kader ce va face? Am vazut ca sotul ei aflase adevarul de la inceput, dar tace ca sa-si salveze fata – eu cred ca pana la urma sora va dona mduva pentru a o salva pe micuta bolnava de leucemie.

Nici viitorul lui Songül nu pare sigur, mai ales ca in curand va apare si tatal ei in peisaj. Dar Feride va ramane la internat sau va fi data afara din cazua uneltirilor directoarei Neriman si a mamei lui Kader? Oare Neriman va deveni mai umana sau se va lasa si ea condusa de fosta nora in detrimentul unui copil inocent? Precum vedeti sunt multe de aflat in continuare din serialul turcesc Petale de singuratate, deci tineti aproape!

Petale de singurătate

Petale de singurătate – în reluare la Acasă TV