Daca tot colaboram cu cele 10 grupuri ale romanilor din Germania, am zis sa le dam o mana de ajutor si sa facem o lista completa cu reprezentanti Avon din Germania, mai ales ca am primit sprijinul celor de la WikiShop.Info si deci pe langa suportul nostru, vor avea posibilitatea de a se promova pe enciclopedia magazinelor online. Daca ai si tu o afacere in Germania si vrei sa te promovam, nu uita ca avem deja un public ce depaseste 100.000 de romani, deci intr-un an depasim un milion de vizitatori!

Reprezentanti Avon in Germania – lista completa

Ne-am propus sa promovam afacerile romanilor din Germania, printre care si pe cea a reprezentantilor Avon, mai ales ca se stie ca produsele companiei se afla in topul preferintelor in intreaga lume. Promovarea nu este scumpa, tocmai pentru ca vrem sa venim atat in sprijinul celor de vand produsele Avon dar si in a celor ce le cumpara. Totusi nu poate fi vorba de promovare gratuita, chiar daca suntem un Club SEO, avem si noi nevoie de mici venituri prin care sa sustinem reteaua de site-uri.

Lista reprezentantilor Avon din Germania va fi structurata pe orase, dupa cum urmeaza: romanii din Stuttgart, din Dortmund, din Frankfurt, din Hamburg, din Bavaria, din Nürnberg, din Salzburg, din Leipzig, din Düsseldorf si din alte regiuni ale Germaniei si Austriei. Pentru asta va trebui sa ne dati datele de contact si o mica descriere prin care sa convingeti cumparatorii sa apeleze la voi si nu la alte persoane.

Reamintim ca pe langa aceste grupuri de facebook, unde reclamele nu sunt admise decat daca provin de la sponsorii nostri, mai detinem unset de pagini si site-uri de comunitati romanesti din cele doua tari.

BF Avon