Sincer sa fiu, atunci cand am infiintat primul site pentru comunitatea de romani din Olanda nu am crezut ca voi avea prea mare audienta, doar ca realitatea a dovedit ca m0pam inselat. Romanii din Olanda chiar sunt in cautarea de informatii si prieteni noi, asa ca eu cred ca urmatorul pas logic este sa infiintam o pagina pe FaceBook si evident sa avem si pe fiecare site al judetelor cate o pagina pentru diaspora romaneasca din Olanda. Sunt sigur ca in “Tara lalelelor” sunt cel putin cateva mii de aradeni.

Romani in Olanda, comunitati si forum, pagini si grupuri pe FaceBook

Avand in vedere ca cele mai cautate informatii sunt legate de locuri de munca in Rotterdam, credem noi ca ar fi bine venita o colaborare cu cateva firme de intermediere locuri de munca din Arad, chiar daca deja colaboram cu site-ul i4Jobs.Net – loc este si va fi mereu pentru mai bine. Pana la urma vom vedea ce vom reusi, pentru ca nici site-ul Club Seo si nici altul nu va putea face minuni in acest sens fara sprijinul romanilor care ne trec pragul zi de zi – si nu sunt putini, deja sunt cateva mii.

Un forum vechi al romanilor din Olanda exista deja, nu stiu in ce masura altul nou ar aduce mai multe informatii utile, cred eu ca acum discutiile s-au mutat pe FaceBook, site-urile fiind de fapt locul unde informatia se gaseste mai usor, in rest discutiile libere pe site-ul de socializare rezolva problemele destul de facil pentru toata lumea.

Romani in Olanda

Romani in Olanda, comunitati si forum, pagini si grupuri pe FaceBook