Am marele noroc de a primi in fiecare an un telefon nou de la firma, evident cu scopul de a fi mereu in contact cu sefii. Sincer sa fiu as prefera sa primesc un adaos la salariu nu telefon sau tableta, dar pana la urma de ce sa te plangi, avand in vedere ca imediat ce primesc noul dispozitiv, pe cel vechi il scot la vanzare. Anul trecut am vandut un iPhone 6, nu ma plang de suma incasata. Nu stiu de ce au trecut de la Apple la Samsung, dar modelul GALAXY S7 Edge, 32GB memorie.

Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB si S Health Review

s-healthCa proaspat posesor a unui telefon Samsung GALAXY S7 Edge si a sistemului de operare Android am inceput sa rasfoiesc programele disponibile ( acum mai nou le zic aplicatii pentru smartphone ) si am dat peste S Health. Recunosc ca nu am dat mare importanta aplicatiei, pana ieri cand am fost cu sotia in centrul orasului, la “Ziua vinului” in cautare de must. Am scos telefonul din buzunar si vad o notificare: “Ati primit o medalie, ati facut 7877 de pasi azi”! Pe bune? Am facut 1m5 kilometri, cu o viteza medie de 5,5 km/h timp de nu stiu cate minute!

Am vazut pulsul, o gramada de informatii, plus o chestie: cate pahare cu apa ati consumat ( activati ). Zic in sinea mea: daca stie sa numere si paharele cu apa e clar cea mai tare aplicatie din lume! Din pacate trebuie s adaugi manual paharele, asa ca am fost dezamagit. Pe scurt: smartphonul Samsung GALAXY S7 Edge e o bijuterie, am liber mai mult de jumatate din cei 32 GB de memorie, am GPS, aplicatii cu mult peste necesar, in schimb bateria lasa de dorit. Duc dorul vechilor telefoane care te tineau o saptamana si te avertizau cu un bip – bip cand trebuia sa-l pui la incarcat. |Samsung-ul insa seara este epuizat, iar dimineata e de obicei stins. Noroc cu incarcarea rapida, in mai putin de o ora e full!

Samsung GALAXY S7 Edge Review

Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB si S Health Review