Daca am fi stiut aceste date cand am anuntat decesul lui Ioan Gyuri Pascu am fi scris cu totul alt articol. Nu sunt inca lamurit de ce nu ni s-a spus de la inceput ca la apartamentul sotiei sale a fost chemata o ambulanta prin serviciul 112 in acea noapte, cu doua ore inainte de tragicul eveniment. Din surse neconfirnmate se pare ca diagnosticul a fost “atac de panica”, dar de fapt se prevestea o tragedie. Care a venit in doar 120 de minute, cand un nou apel a fost facut la 112! De data asta medicul sosit nu a mai putut face nimic!

Ioan Gyuri Pascu ar fi putut trai si azi – noi dezvaluiri din ziua de 26 septembrie

Degeaba acum serviciul de ambulanta a deschis o ancheta, nimic si nimeni nu-l mai poate aduce inapoi pe indragitul actor si interpret Ioan Gyuri Pascu. Oare fiola de diazepam a fost cea care a dus la tragicul deznodamant? Nu ne putem pronunta noi, dar stim cat de superficial sunt tratati pacientii din Romania, iar faptul ca Ioan Gyuri Pascu a fost diagnosticat cu “atac de panica”, nu ma mai mira. Am mai scris despre gravele abateri din medicina romaneasca, deci ce aud azi este ca un “déjà vu” pentru mine.

In curand voi suferi si eu o interventie chirurgicala, sper sa fie cu final fericit, desi sunt pregatit pentru orice! Da, am inteles ca pulsul si tensiunea pareau ok, dar asta e tot? Deci daca nu ai tensiunea marita si pulsul este sub 80, esti sanatos tun? Atunci de ce mai chemi salvarea? Asteptam rezultatul anchetei, parca vad ca sarmanul Gyuri va fi gasit vinovat!

Gyuri Pascu

Ioan Gyuri Pascu ar fi putut trai si azi – noi dezvăluiri din noaptea tragica