Mizil este un orasel din judetul Prahova, dar Serghei Niculescu-Mizil nu este bastinas, este doar fiul comunistului Paul Niculescu-Mizil, unul dintre cei sase posibili. Ca sa va prindeti de ce huzuresc si azi, taticul a fost printre acolitii de dupa 1989 a lui Ion Iliesc, in Frontul Salvarii Nationale. Gata, v-ati prins cum e cu gasca lui Ceausescu, din pacate Nicusor nu mai este, nici sora Zoe, doar familia Mizil e pe val si acum. Ca nu-mi place de Serghei Mizil, e clar. De ce? Pentru ca mitocania si banii nu sunt exact ceea ce ma atrage ( poate banii uneori ).

Serghei Niculescu-Mizil nu s-a nascut in Prahova ci in Bucuresti

Serghei Niculescu-Mizil mai are o sora, pe Oana Mizil, deputat PSD – sper ca stiti cate ceva despre ea, nu-i asa? Cand vorbeste de trecut, fiul comunistului Paul Mizil ne explica cum aducea el casetofoane si le vindea la bisnita, adica vezi mai frate, voi de ce nu faceati din astea? A, pentru ca nu ieseam afara ca nu aveam voie, si nici taticu nu era plin de dolarei, dar asta nu se pune, nu-i asa mai Serghei? Apare la televizor? A, la Antenele lui Voiculescu, ca sa vezi coincidenta.

De ce am ales sa scriu si biografia pe scurt a lui Serghei Niculescu-Mizil? Din plictiseala, cautam ceva pe net si am dat de el, asa ca zic sa-i fac si lui putina reclama, sa nu se piarda in Constanta, printre cearceafuri. Cel mai bun prieten? Marian Vanghelie, cine altul care a scos cel mai tare slogan pe care l-am vazut eu din 89 si pana azi: “Am curajul sa raman Marian Vanghelie!”, cel mai tare nu-i asa?

Serghei Niculescu-Mizil

Serghei Niculescu-Mizil nu s-a nascut in Prahova