Ce parere aveti daca ati vedea serialul Baronii online la Cinemateca in fiecare zi, incepand de saptaman viitoare? Va este dor de Victor Yila si de membrii Grupului Voua? Eu zic ca sunteti atat de nerabdatori sa-i revedeti pe Adrian Fetecau sau pe politistul din judetul Darmata, asa ca vestea vine acum ca o bomba: de saptamana viitoare veti putea vedea primele 100 de episoade online, gratuit! Unde? Pe Cinema 24h – cinemateca online, evident!

Serialul Baronii online la Cinemateca in fiecare zi de la ora 19:00

Grupul Voua a evoluat destul de mult in ultimii 20 de ani, unii dintre membri au plecat, altii noi au venit, deci ce sa zic? Vizionare placuta, incepand de saptaman viitoare o sa revedeti primele 100 de episoade online, urmand ca in functie de numarul de fani ai paginii e-Cinema de pe FaceBook sa vedem ce facem si cu restul episoadelor din serialul indragit de romani, care-l prezinta pe prefectul Ion Carpanu si pe fratii sai, intr-o comedie savuroasa!

Dar cine o poate uita pe Marinela Chelaru in rolul sotiei prefectului? Sau pe nepotelul Ioan Batinas, cel care fiul fartelui mai mare, urmasul “tovarasului”, iar lista poate continuta, pentru ca actorii din serialul Baronii de la National TV este poate cel mai vizionat serial de comedie din ultimii 10 ani difuzat si online pentru fanii site-ului Cinemateca!

Stiti ce nu am aflat inca? Cum o cheama pe soti alui Train Carpanu, nici pe a nepotelui nu stiu, dar sper sa aflu cu ajutorul dumneavoastra, nu-i asa? Iar pe frumoasa blonda Cristina Cabel ati mai vazut-o de curand si in filmul Nu sunt faimos, dar sunt aroman!

Grupul Voua