Va multumim ca ati fost alaturi de noi si am vizionat impreuna serialul turcesc Iertare, iata ca azi vom vedea ultimul episod. Stiu ca ati fi vrut sa vedeti alt final, mai ales ca acum parea ca s-au rezolvat toate problemele, Narin si Firat sunt casatoriti si vor avea doi gemeni, o fetita si un baiat, iar Deniz s-a casatorit si ea cu Sermet. Totusi iata ca in ultimul episod din serialul turcesc Iertare au loc evenimente mai putin placute, finalul fiind unul tragic.

Serialul turcesc Iertare – ultimul episod – sezonul II

Astazi in serialul turcesc Iertare, sezonul II – lucrurile iau o intorsatura urata, iar cele doua prietene Narin si Deniz, chiar atunci cand au ajuns sa fie fericite si implinite, vor muri. Da, este vina lui Sermet Karayel, caci el a crezut ca va rezolva problemle cu arma in mana. Chiar daca s-a schimbat, chiar daca problemele pareau terminate, trecutul se intoarce si finalul pentru cele doua prietene nu este tocmai unul fericit. Un accident de masina pune capat povestilor de iubire, Narin moare, Deniz moare, iar cei doi frati raman singuri. Da, Firat va ramane cu fetita si baiatul insa Sermet  va ramane singur.

Ce se va intampla cu Şadiye si cu restul personajelor din serialul Iertare? Urmareste azi ultimul episod din sezonul 2 si vei afla! Speram ca ne veti urmari in continuare pe FaceBook, vom veni cu alte detalii legate de serial, de actorii indragiti, asa cum v-am obisnuit de peste doi ani de cand portalul e-4TV.Info va ofera seriale online in mod gratuit!

Iertare - ultimul episod

Serialul turcesc Iertare – ultimul episod – sezonul II