Site-uri de vanzare cu filme si seriale online avem mai multe, incepand cu cele doua portaluri e-4TV.Com si info, dar si cel dedicat filmelor de cinemateca, 4Cinema.Info – pe care cred ca il puteti dezvolta intr-un site cu cel putin 100.000 de unici pe luna. Toate domeniile au ceva vechime, deci este o investitie buna, de viitor. Daca tin cont ca la toate serialele difuzate la Acasa TV si Pro Tv am avut un trafic excelent, ajungand in zilele bune chiar si la peste 10.000 de unici pe zi, cred ca ati inteles care este potentialul acestor site-uri cu filme si seriale online.

Site-uri de vanzare cu filme si seriale online

Chiar daca titlul ar putea duce cu gandul ca poti vedea filme si seriale online, nu este chiar asa, de fapt toate cele trei domenii ofera review-uri la filmele si serialele care sunt azi cautate de romani. Nu te impiedica nimic sa le pui online – ma refer la filme sau seriale, iti dam noi peste 100 de coduri daca vrei, doar ca nu stiu cum rezolvi partea legala de a difuza continut pentru care nu ai drepturi de autor. Noi ne ferim de asa ceva, asta este si unul din motivele pentru care am renunta la site-urile respective.

Acum am realizat ca maiu avem si un al patrulea domeniu de vanzare, Actori.Info – care evident ca il veti gasi in TOP 10 oricand la biografii ale actorilor romani sau straini care sunt deja prezenti pe site-ul respectiv. Ai o oferta? Nu ezita sa o trimiti la rubrica de Contact de pe site-ul nostru!

Tanar si nelinistit

Site-uri de vanzare cu filme si seriale online