Acum un an sau poate si mai bine un coleg de pe SeoPedia a lansat un concurs al carui premiu a fost o lada de bere si pe care nu mai stiu cine a castigat-o, cu siguranta nu eu! Mare inghesuiala in a demonstra ca pentru o lada de bere se poate face orice, au incercat unii sa-si cumpere si domeniu, pe care sper ca-l mai pastoresc si azi. Eu recunoasc ca m-am lasat sedus de MyOpera care azi nici macar nu mai este online, asa c amunca de pomana.

O lada de bere pentru prietenii mei

Pacat de concursul cu pricina, chiar daca o lada de bere nu inseamna mult, se putea incerca ceva mai mult pe partea de promovare, nu doar articole care sa contina la infinit cuvantul lada sau bere. Eu am bauti insa la halba cu prietenele mele, ne-am facut cinste cum se spune intre fete. Asa ca nu am avut pretentii la blonde sau brune, la hamei sau malt, a fost un concurs, lumea s-a zbatut si concluziile nu au fost trase nici acum.

Evident ca desi speram sa castig eu lada cu portalul e4Ro, care printre altele si acum mai figureaza cu poza respectiva pe locuri fruntase, nu am facut nici macar parte din cei care au urcat pe podium. Adio bere, adio vise frunoase. Chiar sunt curios cine va citi acest articol peste cateva luni, va veni aici dintr-o cautare pe google sau va fi curios daca bem bere la ClubSEO.

In poza: Rapsodia si cele doua prietene la o halba de bere in Munchen, la restaurantul lui Marcel Stanica – azi patronul de la Bistrorant Rosmarino, despre care o sa mai vorbim cu siguranta cu ocazia sarbatorilor de iarna ( nu uitati sa va faceti rezervari! ).

O lada de bere

O lada de bere la halba