O mica industrie a aparut in jurul diasporei romanesti din toata lumea, organizarea de spectacole cu muzica si artisti din Romania fiind o activitate banoasa dar si o metoda de a alina dorul de tara a romanilor plecati departe. Asa se face ca nici Germania nu face exceptie, iar in comunitatea din Augsburg, doamna Maria Wiedemann se ocupa serios de treaba asta. Deci ce sa o mai lungesc, daca vrei sa mergi la spectacol, eu zi c sa o cauti pe Maria, vei afla daca intrarea este gratuita sau este contra cost.

Spectacole si concerte pentru romanii din Germania in zona Augsburg

Evenimentele organizate de Maria Wiedemann poarta numele de “seara romaneasca”, anul acesta ati fi putut participa la cele din 5 martie, 9 aprilie, sau 21 mai. Acum urmatorul spectacol este programat pe 11 noiembrie in Augsburg. Invitati de onoare Ghita Munteanu si Daniel Ursu.  Sper sa aud ca sala a fost plina ca de obicei, iar cei care se ocupa de organizarea de spectacole pentru romanii din Germania ar fi bine sa ne caute, pentru ca noi suntem cei care stim totul despre Social Media Marketing, serviciul de care ai cu siguranta nevoie!

Evenimentele au loc de obicei la restaurantul Rosenaugaststätte, un mic si cochet restaurant romanesc din Augsburg, unde se pot intalni toti romanii din zona, ori de cate ori doresc sa fie impreuna si sa asculte muzica romneasca live. Iar pentru ca sa fie si mai bine, pe pagina romanilor din Germania vom incepe sa lansam evenimentele, in asa fel incat sa va fie si mai usor sa alegeti la care doriti sa participati!

Știri Augsburg