Am inceput de ceva vreme sa diminuez numarul de domenii din portofoliu, de la peste 50 am ajuns la 45 si inca mai vreau sa scap de cel putin cinci. Problema este ca deja am dubii, nu mai stiu la care sa renunt si la care nu. De exemplu cele la care fac referire la magazinele romanesti din Olanda nu as renunta nici anul acesta. Asta ar fi una din probleme, apoi ar veni la rand atasamentul fata de numele ales.

Trebuie sa scad numarul de domenii la 40

Nu sunt convins ca numarul de domenii trebuie sa fie asa e mare, as merge pana la maxim 20, dar cat timp sunt profitabile, prefer sa le tin si sa le vand cand se vor coace! La un pret mediu de 24 de dolari pe un domeniu – cam asa ia acum Godaddy, ma gandesc ca ar trebui sa achizitionez de la altii – m-ar costa anual cam 500 de dolari pe 20 de domenii, nu 1000 ca in prezent! Numai sa nu incep acum cu chestii de genul magazinelor Salamer din Chisinau, ca nu stiu unde ajung!

Intrebarea este cum as putea sa renunt la Tulcea.Info sau Aradul.Info? Se mentin sa zic asa pe linia de plutire, nu prea lucrez la ele, dar chiar mi se par domenii foarte bune. Mai rau este ca am si inca o lista de 50 de nume atat de bune, incat doar faptul ca timpul nu-mi permite sa scriu pe ele inca ma retine sa le cumpar! Asa cum ziceam am site-uri legate de republica Moldova, cred ca doua sau trei, mai am cateva pe judete sau regiuni – cum ar fi ValeaPrahovei.net, cum sa renunt la ele asa usor? Sa ajung eu la 40 si pe urma mai vorbim.

domenii

Site-uri si bloguri